Er du vores nye kollega?!

Vil du være en del af et stærkt fællesskab og samtidig gøre en forskel? Så er det måske DIG vi søger!

Over halvdelen af det danske brandvæsen består af brandmænd på deltid – Og sådan er det også i Rødby. Du kan altså ikke leve af at være brandmand i Rødby, men du kan være med til at gøre en forskel og tilmed redde liv.

Vi er pt. 14 brandmænd (1 kvinde og 13 mænd) og vi har brug for flere kolleger, så vi til enhver tid kan mønstre det nødvendige mandskab.

Som brandmand i Rødby bliver du ansat hos Falck, og har derfor også mulighed for at benytte goderne fra Falcks Personaleforening, du kan læse mere om at være ansat i falck HER Derudover bliver du også en del af vores lokale personaleforening, Rødby Brandmandsforening, der har som fornemmeste opgave at varetage brandmændenes interesser bedst muligt. Der sker bl.a. ved afholdelse af personalefester/arrangementer, og ved at være synlige i lokalområdet. Rødby Brandmandsforening deltager bl.a. i det årlige juleoptog, afholder åbent hus på brandstationen, og stiller gerne op ved andre lokale arrangementer. Det kan f.eks. være med fremvisning af brandbilerne eller holde brandvagt…

Hvad er kravene for at blive brandmand

  • Kørekort til Kat. B (Bilkørekort)
  • Godt Helbred
  • Ren Straffeattest
  • Kort kørevej til Station Rødby

Virker dette interessant kan du læse mere om uddannelsen her: Uddannelsen

Har du spørgsmål til brandmands jobbet, udfyld da skemaet herunder: